Budapestről valameddig Ázsiába

2016. december 02. 11:14 - Powerpill

Hogyan tovább?

Utolsó utáni bejegyzések.

Nevezhetnénk így is azokat, amik innentől fogva felkerülnek ide, de nem azok. Hosszabb távon gondolkozom rajta, hogy kicsit átalakítom a blog felületét, és az eddigi napló-szerű (mert naplónak kb Oroszország óta nem lehet nevezni) leírások mellé gyártok egy „élmények, jótanácsok” blokkot véletlenszerű helyszínekről egyenlőre erről az utamról, majd ezután a továbbiakról. Így biztosan el fogok mozdulni egy útiblog szerű formátumba, amit annyira nem kedvelek. Persze nem is Bécsről fogok írni, hanem csak olyan helyekről, amikből nincs dömping eddig magyarul, és természetesen csak olyanról, amerre jártam.

Ezzel is igazából csak az lesz a célom, mint ezzel a napló-izével, de leginkább ennek az utolsó bejegyzésével, vagyis hogy magamnak írok egy visszatekintést. Ebben leírom majd a helyeket, árakat, tapasztalatokat, és hogy javaslom-e. Ha bárki olvassa, tegye egészséggel, ha nem, az sem baj. Ha esetleg ezzel valakinek tudok segíteni, hogy az útja még jobb legyen, akkor már duplán megérte.

A bejegyzések rendszertelenek lesznek, így gyártok majd egy Facebook oldalt is, így ha valakit érdekel, nem marad le. Mivel azonban ez az út elég érdekesen ért véget (erről majd idővel, de pozitív a dolog), és apróbb fordulatot vett az életem, még elválik, hogyan tovább. Kezdésnek tartok egy főpróbát Jerevánról és környékéről.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://foldonvizen.blog.hu/api/trackback/id/tr9712016507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Budapestről valameddig Ázsiába
süti beállítások módosítása