Budapestről valameddig Ázsiába

2016. március 23. 19:32 - Powerpill

Mínusz 76. nap - A Terv

2016.03.23 - Budapest, Magyarország

 

Hát úgy néz ki, történik a dolog. A Vista már intézi a vízumokat, nekem csak az útitervet kellett összeraknom. Ez a következőképpen néz ki:

 

Sokat nem fűznék most hozzá, várom a fejleményeket a vízumokkal kapcsolatban, és lassan nekilátok a Couchsurfing megszervezésének. Kőkemény meló lesz, de ez a rész talán élvezetesebb, mint maga az utazás.

Ez így eddig összesen 104 nap a tervek szerint, van benne pár befizetett túra, amiket még véglegesíteni kell, így ez csak egy terv, amit a vízumkérelmekhez csináltam. Nem akarom túlszervezni a dolgot, de kell egy irány, honnan-hova. 

A továbbiak szándékosan nem kerültek bele, mivel a többi országba nem kell a magyaroknak vízum, így amennyiben az agyam nem telítődik túl a 104 nap után és a pénztárcám nem fog harakirit elkövetni, szeretném ad hoc csinálni a dolgokat, úgy utazni, mint egy igazi "backpacker".

Majd normális bejegyzést is írok, ha a kezemben vannak a vízumok, és biztos lesz az indulás.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://foldonvizen.blog.hu/api/trackback/id/tr358521168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Budapestről valameddig Ázsiába
süti beállítások módosítása